keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sattuu ja tapahtuu

 Olenhan minä kalassakin käynyt, vaikka hiljaista on ollut täällä blogissa. Ei vaan ole töiden takia hirveesti kerennyt käymään.

Tämä vuosi on ollut tähän mennessä todella heikko kalastuksen suhteen. Tuntuu, että joki on tyhjä ainakin loimaan kohdilta.

Sitten kun sen harvan kerran saa veneen työnnettyä vesille, niin tottakai se reissu menee ihan täydellisesti.
Itse en ensinnäkään saanut kalan kalaa, mutta kaveri sai yhden tuollaisen neljän kilon hauen siiman päähän. Kaveri vielä ilmoitti kalan tullessa näkyville, että on hänen ennätyshaukensa.
Ajattelin sitten, että pitäähän se ylös saada, mutta kala tuli veneen viereen vähän liian helposti.. Olen nostellut satoja haukia ylös käsin liplock-otteella, mutta nyt saadessani käden vasta hauen lähelle, se iski hampaansa tuohon peukalon tyveen ja alkoi rimpuilla. Hauen kulmahammas oli pohjaan asti läpi kädestä ja rimpuillessaan se repi kättä auki.

Ekassa kuvassa vasemmalla tuo kaikki veri on tullut meikäläisestä, kala ei vuotanut ollenkaan.
Verenhukka oli sen verran suuri, että alkoi hiukan tajunta hämärtyä. Kaveri oli onneksi mukana ja kuskasi minut sairaalaan. Sairaalassa lääkäri totesi, että hammas on katkaissut hiusvaltimon ja siitä syystä verta on vuotanut reilusti.

Viisi tikkiä siihen sitten laitettiin ja lääkäri totesi, että lihas -ja hermostovaurioita on saattanut syntyä. Tällä hetkellä on kuitenkin kaikki hyvin, tikit on poistettu ja hengissä ollaan. Peukalo on kuitenkin kärsinyt ainakin lihasvaurioita ja sillä ei pysty puristamaan ollenkaan. Sekin onneksi pitäisi ajansaatossa korjaantua.

Toivotaan nyt, että viimeistään syksyllä päästään taas tosissaan kalastelemaan ja saadaan tännekkin jotain tekstiä aikaiseksi.1 kommentti:

  1. Pikaisia paranemisia,aikamoinen ventti ollut.Itsellä ollut käsi auki vähän joka reissulla mutta toistaiseksi välttynyt noin pahoilta vammoilta,tämä sun tapauksesi ainakin saa minut nyt varmuudella jatkossa ottamaan jotain ensiaputarvikkeita reissuille mukaan.

    tsemppiä t: Djuza

    VastaaPoista